And you dance, dance like how, like ballet and shit?

Har helt glömt att visa mina fynd från H&M! Lyckades haffa både bomber jackan och bikinin! Toppen var väldigt plain så den klarade jag mig utan men jag älskar både bikinin och jackan som är i silke liknande material. Köpte även en jättesöt klänning, vet inte om den är lite FÖR söt för mig haha..Jordan visade mig den när han var här och jag sa att jag skulle se ut som en liten tant i den. Två veckor senare hänger den i min garderob. Med tights och hög boots kan jag nog göra looken lite tuffare.

Nu måste jag springa iväg till jobb, kommer vara hårt idag på grund av träningsvärk från igår. Time to shape up!

reversible! Andra sidan ser ut såhär med ett coolt print på ryggen

Gillar att bhn har två band som går runt bröstkorgen istället för ett

Min söta tantklänning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s