Glamour Kills, Bobas

Igår kväll hade jag så mycket energi båda showerna och när jag kom hem. Så jag startade ett nytt projekt. Och jäklar vad snyggt det blev, är jättenöjd. Blev dock inte klar för jag insåg att mina nitar inte skulle räcka till haha…så halv fyra på natten skickade jag in en ny beställning på fler nitar. Sneak peeks hittar ni nedan!

Större delen av dagen har jag spenderat på Town Square, ett utomhus shopping center dit turisterna inte hittar. Massa affärer, restauranger och barer. Hur mysigt som helst! Shoppade lite fler skor till mina projekt. Smala ringar i guld och silver (chunky ringar är ute!) och hittade en ny favorit affär. Butiken heter Zumiez och är en mer alternativ affär med märken som OBEY (hittade massa snygga linnen för tjejer!), Volcom, Vans och ett märke som jag inte hört talas om innan men blev kär i: Glamour Kills. Hittade massor av linnen, tshirts och även sweats och köpte…ingenting. Haha. Ska gå tillbaka när jag vet exakt vad jag vill ha så jag inte köper upp hela affären.

Satt även en stund i solen med en stor jasmine iste med mjölk, mums. Kvinnan som jobbade på kaféet frågade om jag ville ha bobas i teet. Jag tänkte “vad det än är så kan det inte vara så illa” och beställde bobas i mitt te. Dålig ide. Bobas är små runda gele grejer, nästan som gummi björnar och jag fick ett jättebrett sugrör så jag kunde suga upp gelebollarna. Vidrigt. Så resten av min mysiga vistelse slurpade jag i mig lite te och blåste ut bobas i motsatt riktning. Inga fler bobas för mig!

Imorgon har jag en call back för Best Agencies, yay! Så det blir till att gå upp tidigt, sminka mig, locka håret och sätta på mig min stripp outfit haha. Håll tummarna!

Brooklyn Mars!

Dem snålade inte med mina gobas heller..

före..

efter!

almost done!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s