She just wants to dance

God eftermiddag bloggen, ledsen för dålig uppdatering igen..

Kunde inte somna i natt överhuvudtaget. Det som händer när man funderar för mycket, försöker att inte tänka och gör allting värre. Och jag som alltid varit så bra på att somna i fem minuter efter att jag går och lägger mig! Ringde min syster och vi pratade mellan tre på natten och fem på morgonen, det hjälpte mycket! Sen ringde min pojkvän vid sex tiden Las Vegas tid och efter det kunde jag äntligen somna.

Har suttit i möte idag, och ikväll ska jag jobba som dansare på flamingo! Köpte hela min outfit igår och hade väldigt roligt när jag vandrade runt i butikerna haha. Fick med mig boots, bootyshorts, fishnets och lite annat smått och gott. En snäll dam i en av butikerna gav mig gratis smink från märket N.Y.C och namnet på just den ögonskugg färgen jag fick var…Brooklyn. Tecken?

Nu måste jag gå och lägga mig en stund, på min enda ledig dag har jag bokat ett extra jobb mellan nio och ett på natten haha. Men jag kan inte klaga, jag får betalt för att göra det jag älskar!

Ska inte ha på mig detta ikväll haha men den var så fin så jag köpte den ändå

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s