But live girl, have some fun girl, we’ll be fine

Gissa varför jag inte haft tid att blogga? För att vi har flyttat till ett nytt hus! Min rommate har äntligen köpt och fått nycklarna till sitt nya hus som är tusen gånger finare (inga comwboy saker och gröna väggar) och i ett bättre område. Nu Har jag ett rum med en dörr! Bodde i det omgjorda kontoret innan med två stora hål istället för dörrar haha. Man vet att man inte är alltför bortskämd när det man ser fram emot mest är en egen dörr!

Idag går sista flyttlasset, sov i det gamla huset inatt, och sen är det bara till att skaffa möbler och dekorera som jag vill. Längtar!

Vad mer har jag gjort sen jag bloggade sist? Varit på en cinco de mayo hemmafest (ni vet den dagen jag sa att jag inte skulle gå ut) och vandrarde ut från festen sju på morgonen när solen gick upp. Träffade en jättetrevlig kille på den festen som bott största delen av sitt liv i New York men är halvsvensk. Och gissa vilken stad han är från i Sverige där han har hälsat på flera gånger? Malmö! Och det visade sig att vi har flera gemensamma vänner i New York. Och vi lyckas träffas på en hemmafest i Las Vegas, liten värld.

Jag och Holly har även varit och handlat våra Drake outfits, ni får skratta haha. Vi får se om vi faktiskt kommer ha på oss det vi valde ut eller om slutreslultatet blir något helt annat.

Nu ska jag äta sen frukost, pilla med mina skor och sen köpa lunch till Lucie som jag vet är helt slut efter jobbet.

Vi hörs senare!

En framåtlutad Tina i en bil full av saker

Mitt rum!

Mitt och Lucies vardagsrum

Utsikt från grekisk restaurang

Dem kallar det Tinas lounge, den långa hallen i Paris där jag pratar med Jordan varje kväll mellan mina shower

Bild från förra veckan, Candy night at Chateau

Mina tjejer vid vårt bord på Chateau

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s