Las Vegas promo at airport

Nu när jag äntligen har lite  tid kan jag sitta ner och uppdatera er om vad som händer i Vegas..

I onsdags spelade jag och Annelise in en reklamfilm för Las Vegas! Den ska användas på LAS, flygplatsen här. Förutom timmars väntande så var upplevelsen så himla kul, jag önskar verkligen jag hade mer teater i mitt jobb. Vi var klädda i full showgirl outfits, en special kostym som bara används för såna här tillfällen och åkte upp och ner i en rulltrappa och sa våra lines haha. Med oss hade vi ett helt kamera crew och fem säkerhetsvakter. Lite överdrivet med all säkerhet haha.

Jag skulle prata svenska och engelska och Annelise skulle säga hennes manus på franska. Tydligen hade dem redan en fransk tjej så plötsligt bad dem mig att lära Annelise svenska. Stackaren hade en rulltrapps resa upp sen var hon tvungen att kunna säga sina repliker på svenska på vägen ner. Jag skrattade så jag höll på att dö. Vi bestämde oss för att jag skulle säga dem långa replikerna och hon fick säga saker som; Hej, hur är läget? och Hejdå! Med en fransk brytning.

Diane Palm, vår manager!

Randy! En av de fem security guards vi hade med oss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s