Nobody’s perfect, but you’re perfect for me

Som sagt har de senaste dagarna varit lite hektiska. Jag har varit på födelsedags fest på en klubb för en dansare, organiserat och gjort i ordning mitt rum så mycket jag hunnit, tagit en contemporary klass med en dansare från LA, tränat hip hop på gymmet, ätit middag med tjejerna som kallas shorts nudes, min position i Jubilee! Jag har även ätit på mexikansk restaurang, gått på ännu en audition och jag fick jobbet! Dansare på hard rock hotel vid deras beachclub som heter Rehab. Ha hört så mycket om det stället haha, MTV gjorde tom. en TV show om poolen och hur galna festerna är där så det ska bli vädligt intressant att börja jobba där. Förhoppningsvis jobbar jag varje helg!

Och sist men inte minst, jag har sett DRAKE. Han får ett eget inlägg!

Mix at Mandalay bay

Rehab at Hard Rock Hotel, after audition

Pink Taco

Middag på Freemont street med mina short nudes!

Organisering av nitar

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s