You Only Live Once

Behöver jag säga något mer än att Drake konserten var FANTASTISK!? Har velat se honom så himla länge nu så när han väl stod där på scenen inför 10.000 människor visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta så glad jag var. Han sjöng/rappade nästan alla låtar jag ville höra och när Headlines kom igång blev alla galna. Med sig hade han även Waka Flocka, 2chainz och J. Cole som gjorde jäkligt bra ifrån sig. Riktigt bra show med extremt bra effekter och ljussättning. Jag gillar att Drake är givmild fast han är jäkligt kaxig. Han sa att hans publik jobbar minst lika hårt som han gör och om det inte vore för oss skulle han inte stått på scenen och uppträtt just nu. Sant.

Efteråt drog vi vidare till Hyde i Bellagio och festade där i några timmar. Vi höre från Drake själv att hans efterfest var på Tao nightclub i Venetian så självklart stack vi dit också haha. Vi mötte upp med Lora och Jenny som alltid vill festa. Vid tre tiden var Drake fortfarande på Tao och festade med sitt crew. Jag stod ungefär fem meter från honom men som vanligt hade han bouncers runt omkring. Andra gången jag festar på samma klubb som Drake!

 

Hyde before Tao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s