P90x and dancer appreciation

För andra gången sen jag flyttade till USA har jag startat P90x, en träingsform som innehåller allt från kondition, styrka, stretching och avslappning. Och jäklar vilken träningsvärk jag har! Vi började med kempo dvdn som är massor av slag (i luften) kickar osv. och idag är mina skulderblad och armar förlamade haha. Det är en annan sorts träning än dans så jag använder andra muskelgrupper än vad jag gör när jag står på scen.

Efter vår workout stack vi till en agentur för att signa med dem också. Det som är bra med Vegas är att alla agenturer är non exclusive vilket betyder att man kan signa med hur många som helst.

Vi hade blivit inbjudna till beach klubben Bare at Mirage för en dag när dem i princip firar dansare. Så vi stack dit för att ligga vid poolen och bara ta det lugnt innan jobb. Vi visste inte att det ingick en hel flaska vodka med mixers och en jättetallrik med mat för allihopa. Vi tog det väldigt lugnt med drickan men mumsade på den goda maten innan det var dags att sticka till jobb.

Idag ska jag bygga ihop min möbel, åka till Marshalls, träna P90x igen och sen jobb på kvällen.

Ha en bra kväll Sverige!

mitt rum börjar komma i ordning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s