I’m just a mortal with potential of a superman

Hej bloggen!

Mitt nya livs schema består av att gå upp tidigt och gå och lägga mig sent och hinna göra så mycket som möjligt under dagen. Mitt rum är nästan klart, det är så himla fint. Tog lite tid att få det i ordning för som sagt är jag aldrig i huset men nu är det nästan klart!

Jag tränar p90x varje dag, tar contemporary klasser och andra dansklasser, går på auditions ofta så jag inte kan bli nervös, äter extremt nyttigt. Har knappt ätit kolhydrater på ett bra tag, har bytt ut vanlig mjölk mot mandelmjölk, gör protein smoothies ofta och äter massor av frukt och grönsaker.

Det var ett tag sen jag festade till solen gick upp haha men jag gör så mycket under dagen så jag måste veta att jag kan gå upp i tid även om jag går ut kvällen innan. Jag, Holly och Valarie var på Diablos häromdagen och tog en öl bara, riktigt cool bar! Igår var jag på en BBQ i ett av det största husen jag någonsin sett haha. Poolen hade fake grottor och grejer.

Jag blev filmad för en dokumentär om showgirls i Vegas så om det någonsin börjar sändas på TV så lär ni hitta mig som en av karaktärerna. I intervjun var det rätt uppenbart att dem ville höra all skvaller och skitsnack som pågår men jag tror inte att dem förstår att Jubilee! är en bra och säker arbetsplats haha. Vi sätter inte häftklamrar och knyter ihop snörena på varandras skor! Klart man inte kommer överens med alla, men hur är det möjligt att komma överens med en produktion på över 100 pers?

Klockan är tjugo över tio här och jag ska iväg till äta frukost, sticka till Target, träna p90x och sen hänga vid poolen en stund innan jobb.

Vi hörs senare!

Knytkalas i omklädningrummet för en tjej som kom tillbaka efter en skada!

Tankspridd som jag är glömde jag att baka så jag köpte världens största kanderade äpple med kola och chokladssås med popcorn

Senaste kvällen vi var ut, inga ord behövs haha

Hit ska vi gå mammut!

Aragula sallad med rödlök, valnötter och getost

På min spegel på jobbet har jag bilder på alla jag saknar så jag kan se dem varje dag! Mammut, Papi, Amanda, Micke, Stelli, Jordan, Svinet, Filip, Evve, Arvid, Kayla, Johnny, Zumit, Ashley. Behöver nya bilder på Emmy och Kyle för deras huvuden försvann i utskriften haha.

Lekte med en Yorkie valp på BBQn

Kaffe från ett kafé i Bellagio

En skymt av mitt fina rum

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s