Auditions and Smoothies

Var på audition klockan tio imorse, känns tidigt när man går och lägger sig vid tre. Fick i mig lite kaffe och satte på mig nätstrumpbyxorna och underkläderna. Det spelar ingen roll vilken sorts audition man går på i denna staden, hiphop eller musikal, ju mindre kläder man har på sig desto bättre haha. Alla springer runt i  glitter bhar, mini bootyshorts och utsläppt lockat hår. Inga balett tights, knutar och trikåer här inte. Auditionen gick iallafall jättebra och det var för en väldigt känd klubb. På pappret vi fyllde i frågade dem om man kan tänka sig att jobba i New York eller London också, hella yeah! I alla fall när jag är klar med Jubilee!

Har blivit helt besatt av mina protein smoothies som jag gör här hemma, igår testade jag att göra en med jordgubbar, blåbär, hallon och spenat! Sticker förmodligen till min favorit mataffär Trader Joes senare idag så jag kan handla mer grönsaker och frukt till mina smoothies. Har i princip ersatt lunch med en smoothie haha, jag får ju i mig allt jag behöver!

Ikväll stannar jag länge på jobbet, vi har rep för en ny tjej som kom in sent. Imorgon har jag en annan audition för Electric Daisy musikfestivalen som är i juni!

Lägger in en random bild från en photoshoot i New York innan jul. Ha det bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s