Tao and Trey Songz

Sitter i bilen på väg till jobbet med Holly! Sov över hos Holly igen enklast så när vi båda festade tillsammans på Tao igår. Trey Songz var där så det var extremt mycket folk på klubben! Älskar det stället dock men vill gärna komma dit en kväll jag kan röra mig mer en två millimeter i timmen.

Middagen med Bens familj igår var så  himla mysig! Vi satt på restaurangen Serendipity 3 och pratade i timmar. Att träffa folk man aldrig träffat innan och klicka på det sättet vi gjorde gör mig så himla glad! Om åtta dagar (!) flyger jag till NYC, längtar så mycket att jag inte kan sluta tänka på det haha. Jag kommer bo hos Jordan och Ben så vi ska setill att Lauren kommer och hälsar på så vi alla kan hitta på något.

Ikväll sticker vi ut igen (tredje kvällen i rad) men det är memorial day  weekend så det ät sjukt mycket bra artister och dj på klubbarna!

Måste bara berätta en sjukt rolig kommentar jag fick när jag jobbade margaritaville igår. En lite större kvinna sa rakt ut; nothing jiggles on her body when she’s dancing, it’s gross!

Tack för den knubbis, det är precis så jag vill se ut!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s