Stripper stuff and Thai food

Igår kväll hade vi en spontan födelsedagsfest för Lazlo som fyllde 38! Vi var hemma hos Vlad och hans roommates och vad som startade som en chill kväll med “jag ska bara ta en drink” slutade med låtsas dokumentärer och Disney peruker. Och ännu en gång körde vi hem när solen gick upp haha.

Vaknade tidigt idag och gjorde en frukost smoothie. Klarade av något jag är väldigt stolt över idag! Firade det genom att vandra runt i gogo dansar/stripp butiker med Holly och åt Thailändskt till middag. Köpte några bikiniunderdelar med så kallad scrunch back. Hur fina som helst!

Sen jobb som vanligt på kvällen. Nu sitter jag Taryn och Lucie med vår nya stora platt-tv och kollar på Friends with benefits. Är så himla trött och har massor att göra imorgon.

Känns som att det finns noll tid att fixa allting jag behöver fixa innan jag sticker till New York. Så allt det ska jag göra imorgon haha. Köpa smågrejer, packa, planera och allt det där. Söndag morgon är jag tillbaka i ett av mina hem!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s