Travel size and French Vanilla

En liten smoothie i magen, tvätt i maskinen och en French Vanilla kaffe som håller på att drickas upp…snart är jag redo för att springa ärenden!

Behöver införskaffa lösögonfrans lim, tan färgade wedges, en plastmugg till smoothies och kaffe, travel size ALLT. Jag, mammut och Amanda älskar allt som är i travel size storlek, eller oversized. Känner bara att jag aldrig får tillfälle att använda dem små bebisflaskorna, jag är alltid borta för länge haha. Men tre dagar i New York? Perfekt för travel size!

Imorgon åker nästan hela Jubilee! gänget ut på en jättebåt tur i Lake Mead, ska bli så himla roligt! Måste skaffa lite mat och dricka till den resan också. Fredag kväll jobbar jag, lördag jobbar jag, lördag kväll jobbar jag och sen är det dags att flyga! Nu förstår ni kanske varför allt måste bli klart idag.

Om tre dagar är jag tillbaka i Brooklyn!

T&J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s