Lake Mead prep and Breakfast

Klockan är strax nio och jag sitter i sängen med morgon kaffet. Idag bär det av till Lake Mead med större delen av Jubilee! gänget. Har precis förberett veggie burgare, blåbär, äpplen, persikor proteinbars, trailmix, och Special K chips. Jag vet att hälften av folket kommer ha med sig cupcakes, chips, kakor mm. så jag preppade nyttigare snack så jag inte kan bli frestad haha.

Shoppingen igår var lyckad, kom hem med allt jag behöver och lite till. Och med lite till menar jag paljettshortsen och bikini toppen som ni kan skymta nedan. Köpte även vanligt hårlim istället för ögonfrans lim, räcker dubbelt så länge och fungerar mycket bättre!

Mitt rum ser ut som det håller på att renoveras. Jag har högar av kläder till olika tillfällen. Jätteväskan till båttturen, bagage till NY, kläder till jobb ikväll mm. Är glad att jag fick så mycket gjort igår kväll i och med att det inte finns tid till något idag. Imorgon efter andra showen åker jag hem!

Gatan vi nu bor på

Huset

Vi upptäckte varför det är värt att parkera på åttonde våningen i Paris..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s