Lake Mead Day

Lake Mead var en helt fantastisk upplevelse! Vi åkte ut med fyra båtar och alla hade med sig  luftmadrasser, badringar, mat och öl. Så härligt att bara ligga på en lufmadrass med 40 peroner runtomkring och bara chilla. I slutändan blev det lite vilt när vi började knuff ner varandra från båtarna, åka jetski, ta varandras luftmadrasser mm. Det var bra musik och mycket dans på båtarna med! Så blir det när man hänger med endast dansare. Folk tog en massa bilder så jag lägger ut mina här sen fyller jag på mer andras när dem hamnar på facebook haha.

Ikväll efter andra showen åker jag till NYC! Showen slutar 12.05 på natten och 12.50 går mitt flyg. Så jävla stressigt. Stephanie ska köra mig och Gina ska ta mina fjädrar och resten av kostymen så jag inte behöver springa till omklädningrummet. Jag måste hinna!

Bestie

 

fina fisken

Den här bilden vill jag tillägna min syster

Life is good

Jag och fina Lora

over it haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s