I think I’m in paradise

New York är lika underbart som det alltid har varit. Jag hör hemma här på ett sätt jag aldrig har känt någon annanstans. Allt är så perfekt. Mina vänner, min pojkvän, allt! Vill inte åka tillbaka till Vegas i morgon på morgonen, vill inte alls. Why do all good things come to an end? ekar i mitt huvud.

Det regnar här, och jag älskar det. Tycker inte om Vegas dumma öken. Är lite bitter idag känner jag haha, jag trivs för bra här för att åka tillbaka!

Min första dag här stack jag och Jordan till Brooklyn Flea, en fleamarket som jag velat gå till i typ ett år. Vi kollade på kläder, smycken och åt från ett av matställena. Vädret var fantastiskt. Vi åkte hem flera timmar senare och somnade. Vi satt i soffan, ät delivery grekisk mat och kollade på basket. Precis som jag vill ha det. På kvällen gick vi ut med massa vänner till Sway först och sen Gold bar. Ställen i NY jag aldrig varit på. Gold bar var riktigt coolt med väggarna gjorda av guld döskallar.

Igår sov vi ut och stack till dumbo i Brooklyn och när Jordan jobbade åt jag sushi med Ashley och Sabrina. Mysigt! Sen träffade jag min fina Arvid och fikade med honom. På kvällen stack vi ut igen, denna gången till en ny klubb som heter W.I.P. Älskade den klubben! Bra musik, bra folk, snygg inredning. Sen hörde jag att Drake var där förra veckan haha…

Sista dagen i Brooklyn och NY är idag, fattar inte hur det kan gå så snabbt. Jag och baby ska äta på restaurangen Sea ikväll som ligger i Williamburg. Sen är det en konsert i Prespect park som vi vill gå på. Har inte tagit överdrivet mycket bilder här men lägger upp dem!

Nästa gång jag skriver är jag nog tillbaka i Vegas!

Försök hitta en bild som Jordan inte kisar för blixten eller solen haha

Jag kan inreda mitt rum med bara de här möblerna

Kolla på Jordan ögon och mitt vänstra öga haha! Ser ut som vi är jättefulla men här hade vi haft en drink var. Min pojkvän är bara inte så bra på att hålla ögonen öppna för blixten haha.

Mina fina flickor

hemma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s