I miss you more then anyone in my life

Tillbaka i Vegas, gillar inte! Mitt flyg var två och en halv timme sent så jag ringde min manager och sa att jag inte kunde komma till jobbet alls. På något jäkla sätt landade vi bara en halvtimme sent och jag tog en taxi direkt till teatern. Kom fram fem minuter innan uppvärmningen började, perfekt haha.

Min sista dag i Brooklyn var underbar. Jordan gick och köpte min French Vanilla och vi gjorde upp en liten eld i hans backyard. Efter vi gjort oss i ordning åkte vi till Williamsburg och åt på en fin restaurang. Kom hem en liten stund för att sen bege oss till en utomhus Reggae konsert i Prospect Park. Sjukt mycket folk och mysig stämning. Senare på kvällen beställde vi kinesiskt, kollade på basket och drack Prosecco. Ett perfekt avslut på min mini semester.

45 dagar tills jag åker till NYC och Brooklyn igen!

My baby’s eyes are open haha

Thai tea

Tant Tina

förrätt

curry

the boys in the studio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s