Last day of IBS

Stressig men produktiv dag! Var med på skönhetsmässan igen nästan hela dagen, köpte med mig massor av sminkborstar för ett riktigt bra pris. Man kan gå runt i timmar och kolla på allt smink, löshår, nagel grejer, smycken och annat. Fick även iväg mitt paket till Jordan! Drack en Starbucks kaffe med Holly som var mycket välförtjänt efter allt slit dag och natt sen jag kom hem från NY! Vi hämtade våra paycheck och jag kom hem för en liten stund sen bara. Om tio minuter måste jag sticka till teatern!

Ser fram emot att sova ut imorgon, sen måste jag packa för på onsdag kommer mammut och Amanda hit och jag ska bo på hotell med dem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s