You’re on my mind all the time

Första gången jag har fått sova ut och inte har något planerat för dagen. Firade det med en getost och minitomat omelett haha. Känns så konstigt att ha stressat runt i en vecka och sen komma till ett stopp. Min kropp vill fortsätta! Ska nog ge mig ut på en joggingtur för att få ur mig stressen och överskotts energin. Men egentligen är shopping det bästa botemedlet för mig haha.

Imorgon kommer Mammi och Amanda hit! Så jag ska ta mitt pick och pack och flytta in på hotell i två veckor! Ska bli så himla mysigt. Min manager sa till mig att jag borde ta dem till sjön och på hiking turer när dem kommer hit. Hahaha. Hon känner inte min familj alls. Mammut och Amanda kommer vilja shoppa och ligga vid poolen, pappa vill festa och gå ut och äta.

Det känns som tiden nu kommer gå så snabbt innan jag ska flytta tillbaka till NYC. Jag har så mycket gäster som kommer hit! Saknar New York varje dag men har fantastiska vänner här och ett jättebra jobb!

Nedan kommer två bilder från den nya klubben W.I.P i NY. Vill gå dit igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s