Top Hat, Fans, Finale, Mommy!

Vi har en sång på jobbet som sjungs varje torsdag innan vår lediga fredag. Sången går i vilken ordning vi gör numren innan vi får gå hem. Igår skrek jag ut (på en onsdag) Mommy istället för Home och alla skrattade. Var så glad att mammut och syster skulle komma hit att jag inte kunde tänka på något annat.

Sen fick jag hela mitt omklädningsrum till att sjunga blinka lilla stjärna på svenska, det var helt fantastiskt haha. Nu är det vår nya onsdags tradition!

Möttes av två sömniga familjemedlemmar och ett bord fullt av godis när jag kom till hotellet efter showen. Vi pratade i timmar innan det var läggdags. Och idag har det varit full rulle hela dagen. Frukost, gå runt på The Strip, Poolen, Lunch på mexikansk restaurang och nu kom vi nyss tillbaka till hotellet. Ska ta en liten tupplur innan det är dags för fika och sen iväg till jobbet.

Halv ett i natt tar jag med mammut och Amanda till middag med alla tjejer i mitt omklädningsrum. Vi ska äta Tapas och dricka Sangria på ett lokalt gömställe som heter fireflies. Ska bli kul!

Fireflies middag! Sjukt goda Tapas och hemmagjord sangria

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s