You will always find happiness

Har haft en fin fin dag med mammut och Amanda! Hängde vid hotell poolen på morgonen innan vi åkte till området där jag numera bor! En hel del shopping blev gjord (främst på Target haha) och jag stack in snabbt till min nya boxnings klubb! Mammut såg även vårt fina hus men inte Amanda för vi förutsåg att hon inte skulle klara av att gå dit i värmen haha.

Nu är jag strax klar med jobb och jag längtar hem till sängen! Amanda och mammut ligger säkerligen och sover haha.

Kan inte lägga in bilder för jag bloggar från mobilen men kika in lite senare när jag har uppdaterat inläggen.

Godmorgon till alla svenskar godnatt till mig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s