We are young

Igår hade familjen och Holly en jättemysig dag i Town Square. Vi åt på BRIO, en jättegod toscansk restaurang. Sen gick vi runt i affärer och jag shoppade lite bikinis på Victorias Secrets stora rea! Vi satt i solen och drack iste och kaffe innan Amanda och Mammut gick till Whole Foods och jag och Holly till lite butiker. Jobb som vanligt på kvällen men en jättemysig dag.

Mammut och Amanda ska till Kmart idag, jag vägrar haha. Target är mycket bättre och jag behöver dessutom ingen därifrån. Ska nog svara på lite mail och förhoppningsvis skypa med min pojkvän medan de är borta.

Imorgon ska dem se Jubilee! igen.

Nedan finns det lite bilder tagna på olika platser i Vegas de senaste veckorna.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s