Sugar Factory and Super Summer Theatre

Efter Mammut och Amanda såg showen (för andra gången) gick vi till ett av mina favoritställen, Sugar Factory! Massa godis drinkar, desserter och god mat. Vi beställde två förrätter och varsin drink. Jättegott och jättefina drinkar som vanligt. Min Margarita hade godis som poppar i munnen och en klubba i drinkglaset och mammut beställde en cocktail med rossmak och en liten godis blomma i.

Vad mer har vi gjort de senaste dagarna? Shoppat, shoppat och shoppat. Legat vid poolen, ätit gott och storhandlat mat. En del bussresor hit och dit har det också blivit.

Ikväll ska vi till något som heter Super Summer Theatre! En utomhus teater där dem visar olika musikaler. Vi ska packa filtar, vin, kex och annat gott och sitta på gräset med andra tjejer från showen och se en Gershwin musikal! Efter det skyndar vi oss för att se showen Bite som alla säger att jag kommer älska. Det är jag, Mammut, Amanda, Holly och Stephanie som ska se Bite tilsammans, ikväll kommer bli en bra kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s