Crazy for you

Musikalen crazy for you igår var jättebra! Halva nöjet var att sitta med vänner och familj  och dricka vin med frukt ost och kex. Vi var mitt ute bland bergen på en stor gräsmatta med massor av folk. Mysigt att se solen gå ner medans vi satt där. Efteråt såg vi en show helt annorlunda från musikalen, en show med klassisk rock musik och topless vampyrer. Väldigt intressant haha. Fick gratis biljetter längst fram i ett bås så det var definitivt värt upplevelsen!

Är på hotellet  Palazzo nu och jobba extra. Dansar i några timmar iklädd en söt bikini och kjol vid deras pool och får betalt för det. Roligt! Efteråt går jag direkt och jobbar mitt vanliga jobb på Ballys och i pausen ska jag träffa mammut och Amanda och handla lite souvenirer med dem.

Bloggar från min iPhone och kan därför inte  lägga upp bilder, är jag inte för trött ikväll eller hittar på massa andra saker lägger jag upp dem då!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s