Looking for some things that I think I can find.. in you

Emellan showerna idag mötte jag upp Mammut och Amanda för souvenirshopping och middag. Vi åt mexikanskt på Tequila Bar. Efter sista showen mötte jag upp två väldigt glada och exalterade filurer när de vunnit hundra dollar på enarmade banditer haha! Efter mer än fyra månaders boende i Las Vegas har jag fortfarande inte spelat en enda gång. Får väl spela bort några dollar innan jag flyttar tillbaka till New York så jag kan säga att jag gjort det!

Nu är det läggdags för mig, familjen lär vara uppe vi sjutiden imorgon och jag borde vara trött för jag har jobbat två jobb idag. Imorgon blir det mer shopping!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s