I looked all around and saw the sun shining down, took of my worried shoes

Igår kväll såg mammut och deras nya hotellvän showen! Efter det gick vi och spelade på lite maskiner och sen åkte vid till den kända Las Vegas skylten där alla tar foton haha. Det var liiite för mörkt för att vi skulle synas på bilderna trots blixt och en man utklädd till Elvis försökte få pengar genom att lysa på oss med en lampa. Inte populärt.

Idag är det Amanda och Mammuts sista dag här. Förstår inte var de här två veckorna tog vägen! Vi ska äta lunch på Cheescake factory och sen gå hem och packa. Jag måste ju checka ut ur hoteller med och flytta tillbaka till huset!

Vi hörs senare!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s