Potluck and Editorial shoot

Två veckor flög iväg, och vi var all ledsna när Mammut och Amanda lämnade hotellrummet fyra på morgonen för att åka till flyplatsen. Inte kul att vakna upp på hotellet utan dem..resten av dagen var iallafall rätt bra. Sov knappt alls den natten men lyckade gå upp klockan åtta, ta bussen hem, packa upp och springa direkt till min första kickboxnings klass! Som för övrigt dödade mig haha. Jag blev riktigt motiverad att träna mer och ska försöka gå varje dag.

Efter det kom fina Kayla över och vi pratade i timmar och drack proteinsmoothies. Sen var det jobb som vanligt på kvällen. Det var då jag kände att dem hade åkt och tårarna började rinna. Inte fint när man ska stå på scen med fullt smink tjugo minuter senare. Tjejerna i mitt omklädningrum var så fina och tröstade mig och köpte till och med godis som låg på min plats när jag kom tillbaka efter pausen. Vill flytta alla jag tycker om till New York!

Idag vaknade jag åtta på morgonen för en model casting som jag blivit privat inbjuden till. En sex sidors editorial spread i en tidning! Highfashion. Och gissa vad, jag bokade jobbet! Vaknade efter en nap till ett grattis sms från agenten som skickat mig. Jag är så jökla taggad.

Har förutom det varit och handlat mat, börjat kolla på en ny dansshow på TV och lagat dessert till vårt knytkalas i omklädningrummet ikväll. Det blev melon och äppelbitar med mynta och lime, melonskalet gjorde jag till en skål. Mammut och Amanda vet var jag fått det receptet ifrån ahha.

Ikväll efter jobbet sticker jag direkt till Encore för att jobba, eller ska jag kalla det festa? Jag få betalt för att bada i deras pool och dricka drinkar i en så kallad cabana. Kan inte klaga på det giget! Så ikväll blir det fest!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s