Workaholic

Bloggar från mobilen igen för jag glömde min MacBook i Hollys bil. Giget vi gjorde i förrgår var kul! Det var för Surrender i hotellet Encore och det enda vi behövde göra var att bada i poolen festa och ha kul! Förhoppningsvis blir detta till ett pågående gig så jag kan festa en gång i veckan och få betalt för det haha. Vegas är sjukt!

Igår gick jag på kickboxning igen med en annan lärare, sjukt kul! Har inte lika mycket träningsverk som efter första passet. Men hela kroppen ömmar haha.

Jag och Holly fick även gratis biljetter till Surf! Och shit vad bra den var. En musikal skapad med bara Beach Boys musik. Jag har alltid älskar Beach Boys och deras låtar så att se en välskaptas musikal med fantastiska sångare, skådespelare och dansare fick både mig och Holly att fälla tårar i dem sorgliga delarna. Sjukt bra, kan se den igen när som helst.

På kvällen jobbade vi båda extra på Margaritaville. Världens enklast jobb, vi dansar omkring själva på en liten scen i kasinot till musiken dem spelar.

Idag under dagen jobbar vi igen på Azure. En upscale Beach club där folk hänger vid poolen, dricker och dansar. Ännu en gång står vi bara på scenen och får folk att dansa. Det finns en saxofonist där också som spelar till musiken Djn spelar. Ett av dem bästa gigen enligt mig!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s