Paul Mitchell hair show and World Series of Poker

Var tvungen att gå upp klockan åtta imorse men råkade snooza till halv nio. Tvättade håret dagen innan så det var i allafall klart. Gick upp sminkade mig, och tog som vanligt på mig dem kortaste shortsen och en bh som verkar vara audition outfiten här i Vegas.

Den första kombinationen var sazzy hiphop som var riktigt kul! Instruktören var en kille och hans två assistenter. Alltså tre killar som dansar en tjejig combo bättre än mig haha. Nästa kombinaton var väldigt abstrakt modern dans. Med mer split, piruetter och konstigt grejer på golvet än jag gjort på länge.

Och gissa vad, jag bokade jobbet! Jag kommer dansa på en jättestor hårshow och även få mitt hår stylat. Vanligtvis klipper dem håret i konstiga frisyrer och färger i det men det kommer inte hända då vi inte bara är modeller utan även dansare. De sa dock att om vi vill kan dem fixa till våra highlights och klippa topparna! Vilket är precis det jag ville! Jag hade tänlt boka tid nu i veckan och förmodligen betala alldeles för mycket för att få en frisör jag litar på (under påsken hade jag av misstag blått hår) men nu får jag i princip betalt för att få det gjort! Så i princip får jag betalt för att dansa, fixa håret och få det stylat. Kan det bli mycket bättre?!

Dessutom blev jag inkallad på kontoret igår kväll under showen för att dem vill använda mig som showgirl för World Series of Poker som är imorgon! Det kommer sändas på TV och jag tror att jag ska i princip stå och le med med min showgirl outfit på. Kul!

Nu har jag bokat tre extra modell/dans jobb på fyra dagar. Det är i dessa tiderna jag älskar Vegas!

Lägger upp lite bilder från igår nu när jag sitter här med Holly på Starbucks. Vi ska till en agentur och skriva på lite papper och sen gå till poolen innan jobb. Efter jobbet möter jag upp Kayla en stund för ett par drinkar!

min fina nya väska

min andra fina väska

mitt fina datorfodral

Inne i Paris

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s