It’s okay in the day I’m staying busy, tied up enough so I don’t have to wonder where is he?

Om 17 dagar åker jag till New York igen, längtar efter att träffa min pojkvän!

Igår införde jag en ny dag för tjejerna i mitt omklädningsrum, Margarita monday! Vi alla går till Tequila bar och dricker några margaritas och bara pratar tills det är dags att återgå till rutiner och gå hem. Igår hamnade vi på den lilla baren med live band mittemot restaurangen och dansade till bandet slutade spela.

Margarita Monday och Swedish Wednedsay har införts sen jag kom in i showen haha, på onsdagar sjunger vi svenska sånger!

Nu väntar jag på att Crystal ska hämta upp mig för i eftermiddag jobbar vi på World Series of Poker! Är det någon som har ESPN eller någon annan sportkanal så finns det en stor chans att ni ser mig om några timmar då det sänds live!

Mina Bilder har inte streamats från mobilen än så bilderna från igårkväll får komma upp här lite senare!

Ha en bra dag/kväll!

Sminket åker av och Margaritas beställs

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s