The ride to Rio

World Series of Poker skulle hållas på hotellet Rio så vid fyra blev vi hämtade med Limo. Vi hade en outfit för att åka dit i (i och med att vi representerar Jubilee! måste vi se fina ut hela tiden haha) och en annan kostym för TV.

När vi kom dit blev det stressigt och bara tio minuter efter att vi kommit dit stod vi beredda i studion med våra svintunga fjädrar på huvudet. Vi fick inga direkta direktioner så vi antog att vi skulle stå och le. Vi hade ingen aning om hur länge vi skulle stå där så efter att all poker spelare blivit presenterade stod vi kvar. Stagemanagern började vifta hysteriskt och vi undrade vem det var till tills vi förstod att det var tills oss.

Så igår fick jag i princip 5 minuter i live TV! Vilket är stort med tanke på hur många som sitter där och kollar. Dessutom fick jag betalt för det. Varför kan jag inte bara göra såna här gig i resten av mitt liv?

Dresser och Jubilee! manager

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s