Happy birthday America!

Igår var det USA:s födelsedag och Las Vegas var faktiskt rätt dött. Lite turister som gick runt med tröjor med den amerikanska flaggan men annars märkte man ingenting. Dessutom regnade det, nästan hela dagen. Första gången det regnat sen April! Jag var faktiskt rätt glad haha. Det var säkert 30 grader men kändes kyligt på grund av regnet.

Jag umgicks med Elaine nästan hela dagen igår! Vi åt Lunch på Brio och satt och pratade länge. Sen gick vi i lite affärer och just när vi kom på den fantastiska iden att vi kunde gå på bio insåg vi att jag inte skulle hinna till jobbet om vi gjorde det haha. Så istället åkte vi till hennes lägenhet (som ligger i hotellet jag, Mammut och Amanda bodde på) och kollade på TV och drack hemmagjord iste. Jag slumrade till i soffan lite också innan det var dags för jobb.

Mittemellan de två showerna var vi ett gäng Jubilee! folk som gick upp på garagetaket för att se fyrverkerier, fy vad dött haha. Det var fyrverkerier men de var så långt borta att man knappt kunde se dem. Av någon anledning kommer Caesars Palace ha sina stora fyrverkerier på lördag. Istället tände vi tomtebloss och dansade med dem tills en cykelpolis (vad gjorde han i garaget?) sa till oss att vi inte fick lov att göra det.

Efter showen stack jag och Holly till Bjs för en öl och lite mat. Ser henne knappt fast vi jobbar i samma show så därför ser vi till att träffas mycket utanför jobbet. Det var väldigt mysigt och som vanligt pratade vi tills käkarna gjorde ont.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s