Live at ESPN

När jag satt i limon på väg tillbaka fem minuter efter vi varit i studion skickade min pojkvän en bild till mig, på mig själv från TV! Han hade suttit i sin lägenhet och kollat på poker som han inte är alls intresserad av bara för att hitta mig haha. Sen tog han en bild och skickade, så himla gulligt. Tydligen syntes jag jättemycket, Jordan var så stolt haha.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s