Ica Maxi Las Vegas

Började dagen rätt tidigt med att packa, för imorgon kommer Papi och Mariana och jag ska få bo på hotell igen! Jag är så lyckligt lottad som har familj som hälsar på! Kommer få mitt eget rum så Holly flyttar nog in med mig i några dagar!

Idag jobbade jag som vanligt vid poolen. Började stirra på en Ica Maxi kasse tills gästerna började känna sig obekväma. Fick gå och presentera mig för att inte skrämma dem ännu mer. Dem undrar nig fortfarande varför tjejen som uppenbarligen jobbar vid poolen pratar flytande svenska.

One thought on “Ica Maxi Las Vegas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s