The tourist guide strikes again

Vet inte ens var jag ska börja i detta inlägget, det var så längesen jag bloggade. Sorry about that! Min papi och Mariana var i stan i nästan en vecka så jag hade varken tid eller lust att blogg då. Direkt efter jobbade jag en jäkla massa gig och fick ingen sömn över huvudtaget. Nu börjar det äntligen lugna ner sig och på lördag åker jag till New York!

I och med att jag har så mycket att ta igen får detta inlägget handla om när Mariana och Papi var här. Vi hade en jättemysig och rolig vecka fylld av shopping, drinkar, lite festande och god mat på olika restauranger!

Middag på Sea

Only in America..

I 44 gradig värme blir all ytor varma..det upptäckte  jag precis i detta ögonblicket

Brudparet!

Ingen var stoltare än jag när papi bestämde sig för att gifta sig i vita skinn Converse, det ska min man fan också ha!

Naturlig sminkning med rosa läppar

Vi åt på världens godaste buffet med massor av sushi och skaldjur för de som gillar det.

Det fanns en chokladfontän med minst tio olika frukter och bär att doppa i, heaven!

och minst femton olika små tårtbitar och cheescakes

Sista dagen på uteserveringen på vårt hotell

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s