In New York

Tyvärr har bloggen inte fått så mycket uppmärksamhet på senaste tiden och det kommer fortsätta i ett par dagar. Försökte komma ikapp med inläggen innan min resa till NYC men det fanns helt enkelt inte tid. Nu är jag i New York!! Och ingen är gladare än jag. Jag vill bara njuta av tiden med min pojkvän och vänner dem få dagarnà jag har! Vi hörs när jag är tillbaka i Vegas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s