Working hard or hardly working?

Direkt efter papi och Mariana åkte hem bokade jag ett nytt gig på en av mina favorit klubbar Tao! Det gick i princip ut på att sitta vid ett vip bord och dricka drinkar och dansa med en hel grupp modell tjejer. Jag tror att det var mannen som vann World Series of Poker som hade bordet vi satt vid men jag pratade aldrig med en enda kille haha. P diddy satt vi bordet bredvid oss och varje gång han beställde in champagne var det en akrobat fäst vid en lina som “flög” över till honom med hans beställning. Vilket jävla jobb haha. Det fanns även en massa gogo dansare, breakdansare och tjejer med bara blommor som underkläder som lekte i ett badkar. Vegas är sjukt. Plötsligt var det tomtebloss överallt och då hade vår klient beställt in säkert 30 flaskor äkta champagne så jag som inte hade planerat att dricka så mycket stod där med en hel champagne flaska för mig själv. Måste säga att det var ett av dem roligaste jobben jag har haft!

Kön att komma in

Arbetskamrater

Såhär levereras champagne till P Diddy

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s