Hairshow hell

Hårshowen för Paul Mitchell var ett rent helvete måste jag säga haha. Det var mycket positiva saker med såklart och man lärde sig att skratta när man kommer in en minut över fyra på morgonen och hårstylisten frågar varför man är sen. Var jag än var behövde någon annan mig och dagarna var extremt långa. Som tur var matade dem oss och så fort vi hade någon sorts paus somnade jag på golvet. För att sedan vakna och någon har panik för dem inte kan hitta mig. Mitt hår blev väldigt fint iallafall! I och med att jag var i “luxury group” som dem kallade det och var där främst för att dansa sa dem att mitt hår bara behövde stylas. Dem föreslog dock nya slingor och toppklippning vilket var precis vad jag behövde. Dem sydde till och med i äkta löshår till mitt eget hår för att göra det tjockare. Och det ser riktigt bra ut, ingen skulle kunna gissa att jag har exstensions! Sju dagar av hårt slit lönade sig med en fin paycheck att vänta på och 500 dollar värde av hår i mitt egna hår.

Somnade sittandes innan jag gick upp på scen, hårstylisten lät mig inte ligga ner. lägg märke till damaged tejpen på golvet.

Till och med när vi hade lunch rast fixade dem vårt hår

Boys be workin

Min stylist hade rosa hår, fint!

Wardrobe stylisten fixar det sista med kostymerna

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s