Casting, Bachelorette, Work, Bachelorette

Min dag såg ut som rubriken en fredag för några veckor sen. Vaknade tidigt för att gå på en modell casting för Clarks och Puma. Agenten presenterade mig för klienterna och sa att jag var en professionell dansare. Efter att ha gått för dem ville dem att jag skulle gå och dansa- utan musik. Akward. Men det gjorde jag haha. Sen fick jag klämma mig ett par skor som var alldeles för små, rätt längd men jag har breda fötter..Tryckte och klämde så mycket att jag började svettas haha. Ledsen Clarks, men jag kommer nog aldrig passa i era skor!

Efter castingen skyndade jag mig till Tao Beach där min vän Brittany hade sin Bachelorette fest! Stannade ett par timmar och pratade med dem andra tjejerna innan jag var tvungen att åka hem och göra mig redo för jobb.

Jobbade på flamingo den kvällen och efter jobb vandrade jag över till Chateau för att fortsätta fira med tjejerna. Brittany berättade stolt allt hon hade gjort den kvällen som var på listan några av tjejerna gett henne haha. När dem stack till en manlig strippklubb bestämde jag mig för att sticka hem, var alldeles för trött!

Bride to be!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s