Desert photoshoot

Dagen efter hårshowen (utan sömn) hörde en väldigt duktig NY fotograf av sig till mig. Han hade fått mitt nummer från min goda vän och extremt duktiga fotograf Michael William Paul och ville ha en shoot med mig! Klockan sex på morgonen nästa dag gav vi oss av till öknen för att ta vara på ljuset och inte svettas ihjäl uppe i Red Rock. Vi hyrde en chaufför och han var så söt och pratade om att han aldrig haft så rolig på jobb. Han klättrade med mig i bergen och höll vattenflaskor och mina högklackade skor.Han borde varit i shooten. En stor svart man klädd helt i svart kostym i bergen med ett par högklckade skor i handen haha. Vi fotade i nästan fem timmar, gissa om jag och min stackars kropp var DONE efteråt haha. Har bara fått se tre bilder än så länge men inte lyckats ladda ner dem från Eds flickr.

Om ni vill se bilderna klicka här: http://www.flickr.com/photos/photorockstar1/sets/72157630794814802/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s