One belongs to New York instantly, one belongs to it as much in five minutes as in five years

Tog mina tre sista semesterdagar och åkte till staden jag är förälskad i. Som allting hade jag det helt underbart och bodde med Jordan i Brooklyn hela tiden. Vi åt på massor av olika restauranger, hade en kväll där vi gick till fem olika barer på Manhattan, en utekväll i Brooklyn på en jamaicansk klubb var ute och sprang (nästan 5 miles!) och var och hälsade på hos hans familj i deras hus. Jag hann även med en lunch med Ashley, fika med  Kyle, hänga med Darius hemma i min Harlem lägenhet och så klart träffa fler av babys vänner. Allt detta på tre dagar. Var lika ledsen som vanligt när jag var tvungen att åka tillbaka hit…men vet ni vad? Om två månader flyttar jag tillbaka till New York! Kan inte vänta tills NYC är min vardag och mitt hem igen. Tills dess ska jag njuta av den fyrtio gradiga värmen, låg hyra och mer jobb än jag någonsin haft. Men New York är där jag hör hemma.

Concrete jungle

Reunited

Vi drack Prosecco och såg solen gå ner på The frying pan

Ville få utsikten på bild men en creepy man hamnade i mitten

Mötte upp min syster Dari som bor hos oss just nu!

Ännu en middag ute

Jordan hämtar barnens helikopter haha

Indisk restaurang

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s