The only place where success comes before work is in the dictionary

Slänger ihop alla bilderna i ett inlägg. Jag kom hem från New York på en onsdag och jobbade två shower. På torsdagen uppträdde jag som vanligt i två shower och jobbade extra vid poolen efteråt. Fredagen är den enda lediga dagen för oss i Jubilee men det är min mest upptagna dag i Vegas. Oftast jobbar jag två jobb. Jag bokade ett modelljobb för GUESS och gick runt i deras outfits och delade ut presentkort från tidigt fredag morgon till eftermiddag. När korten var slut sprutade jag vatten på gästerna! Vad som var väldigt kul var att jag fick behålla allt jag hade på mig! Alltså en jättefin baddräkt och skitsnygga shorts. Fick även en fannypack haha, en vatten pistol, solkräm och en liten solfjäder. Allting från GUESS. På fredagen jobbade jag som vanligt på Margaritaville.

Och så har i princip mina dagar sett ut, jobb jobb och jobb. Bokade ett modelljobb för Lexington när dem hade ett bås på en jättestor design och möbelgala med folk från hela världen. Mitt jobb var att hälsa gästerna välkomna och dela ut vatten. Jag jobbade nio timmar om dagen (började halv åtta på morgonen) för att sedan sticka direkt till teatern och dansa i sex timmar.

Under dem första nätterna hade jag två av mina bästa vänner, Ashley och Sabrina, på besök här så så klart ville jag umgås med dem. Därför fick jag aldrig mer än tre timmars sömn och jag bodde med dem på deras hotell under den tiden. Sen jobbar jag extra vid poolen på torsdagar som sagt så då fick jag också tre timmars sömn. Bodde till och med på hotell ensam i två nätter för att lättare ta mig till jobb på morgonen. Konstig känsla. Berättade för mina vänner att imorgon efter andra showen har jag jobbat 90 timmar på en vecka, och sovit 24. Dem bara gapade. Jag vet inte heller hur jag gör det men jag är glad att jag kan. Jag jobbar så jävla hårt, varje dag i fem månader nu. Jag är stolt över mig själv och jag vet att det lönar sig i slutändan. Jag tror jag är Superwoman ibland.

Första kvällen tillbaka efter New York, inte glad

GUESS gig

Mitt hotellrum, 70 tals stil haha

med en enorm jacuzzi jag aldrig använde

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s