Visa and Margaritas

Har tagit igen det mest av den förlorade sömnen från förra veckan, känns bra! Igår var det Margarita Monday så jag tog tjejerna till Tequila bar och vi drack några drinkar och satt och pratade om allt möjligt innan alla drog sig hemåt.

Jag har en känsla av att min blogg kommer bli rätt så ointressant fram till jag flyttar tillbaka till New York (om mindre än två månader.) Det är nämligen dags att söka nytt visum. Alla som har gjort det innan vet ni vilket helvete det är för alla som inte har gjort det kan försöka förklara. För att få stanna i USA i ytterligare tre år måste jag betala minst 5000 dollar (cirka 35000 kronor) för anställning av advokater, deras arbete och processen i sig. Trots allt detta kan immigrationsverket säga nej om dem tycker att jag inte har tillräckligt material för min ansökan. Dem kan alltså tvinga mig att ansöka igen. Just nu håller jag på att samla in material som bilder, program, stipendier, kontrakt, videor och rekommendationsbrev som bevisar hur framgångsrik jag har varit i USA sen jag flyttade hit. Det är extremt tidskrävande och stressigt och ändå har jag bara börjat.

Ber alla fina läsare att ha tålamod med mig ett tag medan jag får detta i ordning (och tills jag hittar på något roligt om dagarna att skriva om haha). Men jag ska försöka blogga på ordentligt och hålla det mesta av mitt arbete utanför bloggen.

Lägger upp några bilder från igårkväll för att runda av det här Margarita/Visa inlägget haha. Take care!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s