Good girl got her mind right, she’s been raised right, being patient I know she’s waiting

Har haft en helt okej vecka trots allt jobb. Varit uppe vid nio på morgonen, ringt olika advokater och samlat information hela dagarna. Har dock fått pauser med kickboxning i princip varje dag denna veckan.  Träning får mig att må så bra, det är nästan som en drog när man kommer in i en bra träningsrutin. I onsdags unnade jag mig ett par timmar vid poolen med tjejerna. På kvällarna efter dem två showerna har jag inte känt för att gå hem så jag och Nat var på Bjs häromdagen och igår jobbade jag på nattklubben Surrender igen.

Om 15 sticker jag till en advokatbyrå för konsultation om mitt visa osv. Har ringt en annan advokat som ska ringa tillbaka till mig snarast. Efter det kommer jag nog hem, fortsätter jobba med mitt visa men sen får det vara bra för idag haha. Två av mina vänner, Jane och Katie, har bjudit över folk på BBQ så jag tänkte ta ett par timmar och hälsa på dem innan jag jobbar på Margaritaville ikväll.

Fullt upp som vanligt! Vi hörs senare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s