There’s something about us I want to say, cause there’s something between us anyway

Var uppe alldeles för tidigt i morse och fick gjort tråkiga saker jag var tvungen att ta itu med, somnade och missade min boxningsträning. Tur att jag kan välja mellan tre olika tider varje dag ahha. Vaknade igen och kollade lite på OS med Taryn medan jag drack min proteinshake. Det är sjukt hur lite av OS jag faktiskt sett, får sätta mig ner och se alla inspelningarna ett år efter alla andra när jag har tid haha.

Idag vill jag inte göra något som har med jobb, visa och andra tråkiga/stressiga saker att göra. Jag behöver en paus. Jag och Holly ska därför till poolen på Mandalay Bay och bara sola och bada. Får se hur länge vi överlever, det är sjukt varmt ute! Och med sjukt varmt menar jag 45 grader haha.

Sen ska vi äta middag någonstans ute innan jobb, jag behöver en sån här dag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s