It’s funny how things change, funny how time fly

Hej fina!

Min dag har varit bra, jag har fått mycket gjort! Var upphalv åtta i morse och jobbade med min visa ansökan. Tog en paus och stack och tränade kickboxning. Kul när man efter några veckors träning har förvandlats till en veteran och man känner alla lärare haha. Min vän och kickboxningstränare kom till och med med sin flickvän till Surrender i torsdags och festade med oss. Dessutom känner han Lora som är en bra vän till mig.

Köpte lite mat efter träningen och även massa saker att pynta hotellrummet mer när jag ska fira Jordans födelsedag. Han vet inte det än men jag ska välja en random dag och låtsas som det är hans födelsedag för att jag inte kan vara där på hans riktiga födelsedag i september. På den dagen ska han få en klocka, kan inte skriva vilket märke för han kanske läser det haha, vi ska på couples massage och massa andra roliga saker. Det är nu jag uppskattar att vi pratar engelska med varandra och han inte förstår ett ord svenska för jag kan skriva alla överraskningar här!

Nu ska jag göra i ordning en bulgur sallad och sen är det dags att sticka till teatern och dansa i två föreställningar!

Sugar Factory igår!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s