Drivers license, contests and castings

Alla i Las Vegas får hålla sig undan från vägarna nu, för jag har tagit körkort! En stor tyngd lyftes från mina axlar när jag klarade testet, något jag velat ett tag nu!

Annars går allt som vanligt,  jobbar massor men tillåter mig själv att göra roliga saker.

Idag är min lediga dag från showen och jag är mer upptagen än när jag jobbar. Bestämde mig för att delta i en modell tävling som min agentur skickade så ny sitter jag i en cabana med drinkar med andra tjejer som tävlar.

Direkt efter detta ska jag iväg på en casting för ett känt klädmärke! När jag är klar med det är det nog inte lönt att sticka hem så jag har några timmar att vandra runt på the strip innan jag dansar på Margaritaville ikväll.

Tar jag några bilder lägger jag upp dem senare, ha en bra dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s