My baby is almost here

Senaste dagarna har varit fyllda av jobb men också roliga saker. Fick panik för att jag kände att jag var omringad av arbete och saker att ta itu med så jag bestämde mig för att göra dem där små sakerna som förändrar hela din dag. En kväll tog jag en öl med Holly så vi kunde komma ifatt med allt vi missat nu när vi inte jobbar tillsammans lika ofta, Holly är en av mina absolut bästa vänner. I söndags fixade jag och mina tjejkompisar ett bord på VIP avdelningen på PURE inne på Caesars Palace. En av de roligaste kvällarna jag haft i Vegas!  Sen var det ju Margarita Monday som alltid är trevligt!

Imorgon kommer äntligen J hit, har längtat så mycket! Vi kommer på The Wynn/Encore igen, älskar det hotellet. Det ska regna de två kommande dagarna (helt sjukt med tanke på att jag bor i öknen) men det spelar ingen roll för då blir det mys på hotellrummet och olika restauranger. Sen är det dags att dra till de olika poolerna osv! En vecka har jag honom för mig själv och jag vill be om ursäkta för det dåliga bloggandet som kommer att uppstå. När man träffar någon så sällan prioriterar man inte bloggandet precis..men jag ska försöka slänga iväg något inlägg!

Nu är det dags att sova så jag vaknar pigg och fräsch imorgon!

Den enda bilden jag hade från vår galna utekväll (innan den blev galen haha)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s