The best week

Har haft världens bästa vecka här i Vegas än så länge. Baby är här och jag får leka turist igen. Vi bor på The Wynn med utsikt över The Strip. Varför kan jag inte alltid bo på lyxhotell haha? Vi hittar på saker hela dagarna och hela nätterna efter jobb så nu börjar jag bli utmattad. Nästan varje dag har vi gått och lagt oss klockan sex på morgonen när jag är van vid att sova vid ett.

I onsdags kom Jordan hit och vi började med middag på Sugar Factory. Efter det jobbade jag och Jordan såg min show för tredje gången haha. Kvällen slutade med festande och dansande på Chataeu med vänner och sen middag på Peppermill. Jag beställde pannkakor och åt en fjärdedel av en pannkaka. Har aldrig sett så mycket pannkakor i hela mitt liv haha.

Torsdagen gick v runt på The Strip och baby köpte nya skor till mig! Han låter mig inte träna i mina Converse mer för dem är inte bra för fötterna haha. Sen åt vi middag på Sea och festade hela natten på Tryst med Holly. Nattmat på Peppermill igen haha. Fredagen hyrde vi en bil och åkte ut till Red Rock. Vi tog med oss vin, kex, och pretzels och såg Joseph på Super Summer Theatre.  Mysigt att ligga på en filt mitt ute i bergen i mörkret. Efter musikalen mötte vi upp vänner på Chandelier Bar på Cosmopolitan.I lördags hade jag bokat en couples massage till mig och J och överraskade honom med det. Lördag kväll tog jag ledigt från jobbet för att fira Jordans födelsedag (ska göra ett inlägg om det senare!) och sen gick vi till Surrender och dansade hela natten. Nattmat på Taco stället vid The Wynn.I söndags åkte vi till Las Vegas Premium Outlet och handlade lite. Vi hittade en fantastisk Thai restaurang mitt i ingenstans med jättegod mat. Söndag kvällen festade vi på Lavo. I måndags chillade vi vid poolen under dagen och sen var det dags för Margarita Monday med tjejerna. Jordan skulle möta upp oss men hade somnat på hotellet med träningskläderna på haha. Gick hem till honom och vi beställde roomservice. Vår första kväll utan att festa haha. Idag är det hans sista dag här och vi ska ta en runda på The Strip, äta middag på Firefly och sen välja en klubb att gå till. Kanske 1Oak eller Lavo igen. Vi hörs när jag är tillbaka i huset!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s