Happy early birthday!

Bestämde mig för att fira Jordans födelsedag i söndags (i och med att jag inte kan vara i NY på hans riktiga födelsedag) och ordnade en överraskningsfest där bara jag var bjuden haha. Jag blåste upp balonger, köpte kakor och godis, hängde serpentiner överallt, satte 27 ljus på tre oatmeal raisin cookies och la hans Michael Kors klocka i en fin presentpåse. Allt detta inne på vårt hotellrum medan han var ute en sväng. Och gissa hur glad han blev. Jordan anade ingenting och kollade förvirrat omkring sig innan jag hann skrika HAPPY BIRTHDAY! Sen fick han blåsa ut ljusen på “tårtan” som alla andra barn och fick sin present. Resten av kvällen låtsades jag att det var hans födelsedag, vi gick ut och åt middag, såg Peepshow med Holly Madison, drack drinkar och gick ut på kvällen! En väldigt lyckad överraskningsfest och födelsedag!

Make a wish!

Våra gäster

Kollar på solnedgången från vårt rum med utsikt över The Strip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s